“Kësulkuqja” quhet kënga e fundit e Blunt dhe Real

Dj Blunt dhe Real 1 kanë publikuar këngën e tyre më të re të titulluar “Kësulkuqja”, së cilës i kanë realizuar edhe videoklip.

Për muzikën e këngës është përkujdesur, Florent Boshnjaku, ndërsa tekstin e kanë shkruar vetë artistët.

Projekti i fundit i dyshes titullohet, “Goja E Madhe”, e cila është publikuar në muajin dhjetor.