Një ndërtesë, në ambientet e së cilës ka qenë një shkollë fillore në qytetin e Nigerisë, Lagos është shembur plotësisht.
Shkolla ka qenë në katin e parë të ndërtesës trikatëshe në ishullin Lagos.

Në disa fotografi janë parë shumë shpëtimtarë duke kërkuar në skenën ku ka ndodhur shembja.

Ende nuk ka informacione për viktima dhe shkaqet e shembjes nuk janë bërë të ditura.

Mediat lokale kanë thënë se ndërtesa e shembur ka qenë bllok rezidencial me një numër të apartamenteve.

Ekipet e emergjencës kanë larguar të plagosurit nga rrënojat. Disa prindër të shqetësuar kanë arritur në skenën e shembjes derisa të tjerë kanë shkuar në spital lokal për të kërkuar fëmijët e tyre.

Zëdhënësi i Agjencisë për Emergjenca, Ibrahim Farinloye, ka thënë se shembja ka ndodhur afër mesditës.

“Besohet se shumë persona duke përfshirë fëmijë, tani janë nën rrënoja”, ka thënë ai.

Rrëzimi i ndërtesave nuk është i zakonshëm në Nigeri.