Deri më sot kemi akuzuar policinë për ushtrim dhune ndaj qytetarëve, por kur shh një grua që shtrin përtokë policing askuj nuk I vjen keq por e kthejnë në një shaka.

Eleanore Stern kishte pasur një konflikt verbal me një punonjëse në Departamentit të Automjeteve Motorike, dhe për këtë është kërkuar ndërhyrja e policisë.

Polici duke dashur që të qetësojë vajzën është përplasur me të fizikisht.

Por ngjarja nuk mbaron këtu, pasi vajza e shtrin përtokë policin bërtet me krenari duke thënë se ajo sapo kishte rrahur dikë I cili do të duhet të mbrojë qytetarët.