Osman Lusjani nga fshati Bllacë ka fermën me 800 qengja dhe 600 dele. Ferma është afër Shkupit, respektivisht pas tunelit në rrugën për Kosovë. Kush është i interesuar për qengja me çmim të volitshëm mund të drejtohet direkt te ferma, ose të paraqitet në numrin 072 664 493.