Një djalë ka dërguar për redaksinë tonë një foto të një shkëmbi në fshatin Urxall-Barbullej, Mat i cili ka të portretizuar fytyrën e heroit tonë kombëtar.

Fotoja është pothuajse e pabesueshme, pasi ngjashmëria është e madhe.

Tiparet e Skënderbeut janë të gdhendura në shkëmb dhe mund të shihen edhe me sy të lirë sa mirë janë të formuara.

Pershendetje Jeta osh qef. Ky gur ndodhet ne fshatin Urxall-Barbullej, Mat dhe ka portretin e heroit tone Skèndèrbeu. Ju lutem publikojeni,flm nga Genova Itali,- shprehet djali për JOQ.al.

21244659_1643142285738116_859421478_n-1