Shkëndija dhe Shkupi janë dorëzuar në komision disiplinor, pasi më herët kundër tyree ishte ngritur procedurë nga Komisioni Garues, shkruan Lajm.

Arsyeja është se tifozët e dy klubeve në ndeshjet e së dielës kundër Vardarit në Tetovë, dhe Sileksit në Kratovë, kanë përdorur mjete piroteknike./lajm