Pse pjesa dërmues e femrave dhe meshkujve shqiptarë nuk e flasin, nuk e tregojnë të vërtetën kur ia fillojnë një lidhjeje dhe e fshehin të vërtetën. E pastaj ? Pastaj , kur u del e vërteta , fillojnë problemet dhe krizat në martesë, thotë Shkëndija gjatë një interviste të mëhershme për revistën Kosovarja .

Ja , qysh e shpjegon konkretisht për Kosovaren femra super seksi e faqeve roze të mediave shqiptare, tashmë më e njohura për linjat e saj të veçanta.

Pyetja e parë e një mashkulli shqiptar tipik: Sa të dashur ke patur?

Përgjigja e një femre shqiptare tipike: ti je i dyti…

Dhe ecë e mos qeshë pastaj e të thuash : Kur s’po qëlloj i pari as i treti…

Mirë a keq e ka Shkëndija “?