Shkëndije Mujaj nuk ka ditë që nuk i ekspozon të pasmet në Instagram. Këtë herë ajo ka veshur xhinse të ngushta dhe i ka fotografuat ato nga mbrapa.

Ruju Shkëndije…po të plasin
shk (1)