Liridon Bajrami Më shum vler paska pas një politikan se sa 108 Dëshmorët që derdhen gjakun dhan jeten e tyre për ne ! Me 16 shkurt 2001 krisi pushka e parë e Ushtrisë_Çlirimtare_Kombëtare në Tanush dhe më ketë datë ra edhe Dëshmori i parë Muzafer_Xhaferi Por sot pas 18 viteve në Shkup nuk mbahet akademi përkujtimore për Dëshmorët por mbahet akademi për një politikan.