Në Shkup në rrugën Indira Gandi, mbrëmë kah ora 18 e 30 minuta, XH.M, dhe dy persona tjerë që deri tani janë të panjohur në veturën e tyre ‘Mercedes’ me dhunë e kanë marrë një vajzë të moshës 14 vjece nga Shkupi, dhe kanë ikur në drejtim të panjohur.

MPB sot kumtoi se pasi ndërmorri të gjitha masat ka kapur veturën dhe ka arrestuar S.A (42), Sh.M (21), derisa ende kërkohen XH.M dhe vajza.