Me 08.03.2019 në ora 21.50 në vendkalimin kufitar në Tabanoc gjatë kryerjes së kontrollit është konstatuar se Xh.M.(24) nga Shkupi evidentohet në STOP listën për mbajtjen e dënimit me burg për kryerjen e veprës penale sipas nenit 236 qëndrimi 1 që ka lidhje me nenin 22 nga Kodi Penal dhe i njëjti dënim të kryhet në burgun e Idrizovës, transmeton Almakos.

Personi është dorëzuar te zyrtarët policor nga SPB Kumanovë për procedurë të mëtutjeshme.