Nuk kanë të ndalur reagimet pas vrasjes së policit Izet Demaj në Vushtri. Reagimet janë në drejtim të faktit se kushtet në të cilat punon policia e Kosovës janë të rënda. I tillë është edhe reagimi i policit Kanon Kokalla.
“Pa sigurim shëndetsorë, pa rritje t’rrrogës, pa asnjë privilegj karshi hajnave dhe kriminelave, të pa mbrojtur nga askush pos nga vetvetja jonë! Ne jemi betuar që ti shërbejmë vendit dhe qytetarit tonë të shenjtë përkundër të gjitha këtyre vështirësive!”, ka shkruar Kokalla në Facebook.