Banderola e famshme me Shqipërisë etnike e njohur me emrin ‘AUTOCHTHONOUS’, është shfaqur edhe ‘Camp Nou’.

Katër tifozë nga Shkupi kishin shkuar për ta ndjekur ndeshjen mes Barcelonës dhe Eibarit, dhe ndër të tjera e kishin shfaqur edhe banderolën.

Per me tepër ky grup tifozësh shqiptarë kishte rënë edhe ne syrin e mediave spanjolle, qe kishin marrë një prononcim të tyre.