Kjo fotografi është një mesazh i koduar që ka çuar Rama. Nuk e di a ka qenë i vetëdijshëm Haradinaj, Hashim Thaçi ka qenë i vetëdijshëm që ne jemi bashkë dhe ne veprojmë po të duam edhe me kokën tonë. Ky është një mesazh i koduar që ka ngacmuar kancelaritë perëndimore nga informacionet që unë kam.