Kohë më parë është folur se këngëtaret Shyhrete Behluli dhe Shkurte Fejza kanë prishur muhabetet.

Asnjëra as nuk e kishte pohuar as mohur këtë gjë.

Por një foto e fundit me rastin e ditëlindjes së Shkurtës Fejzës e dëshmon të kundërten.

Duket se ato përveq që janë kolege edhe kanë muhabet të mirë.