Ky eshte sulm ndaj kultures shqiptare.
Sivjet, kur kultura maqedonase trajtohet njejte sikur edhe tjerat dhe aprovohet mbi baze te se njejtave parime, shperthen pakenaqesia etnike e maqedonasve ndaj kultures shqiptare.
Mos ua varr veshin Asaf Ademi, as mos lesho pe ne te drejten tende.
Ketu ka nje turp te madh kur degjon shqiptare qe kritikojne, vetem se u ka ardhe rasti./Burim Bakiu

Loading...