Pas protestave masive në Prishtinë, sonte ka gjasa të bie qeveria e Kosovës dhe të fomohet një qeveri e re për shpëtim kombëtarë, paralajmërojnë disa analistë. Këto paralajmërime, ata i bazojnë në përplasjet mes simpatizuesve të opozitës dhe policisë, që sa po vijnë po bëhen më të ashpra.

31,680 Views