Artin Spahiu ka komentuar deklaratën e liderit të BDI-së, Ali Ahmeti për kandidatur të përbashkët shqiptare për president, njofton agjencia e lajmeve Ina.

Ja postimi i tij i plotë:

Një figurë e madhe historike, nga politikanët kyç tallava sezonal, dallohet në momente specifike. I madhi merret me vizione dhe proçese historike, ndërsa tallava politikanët merren me njerës dhe ngjarje shumë banale momentale.
Këtë më mirë kanë ditur ta vlerësojnë shqiptarët e Maqedonisë së Veriut gjatë 27 vjet pluralizëm!

Postim nga facebook-ku