I ftuar në emisionin “24 analiza”, ministri i sapo emëruar i brendshëm, Oliver Spasovski, i cili nga pozita e kreut të Ministrisë së Brendshme tregoi për pozicionin e tij në rrethanat ku Maqedoninë e presin që zgjedhjet e parakohshme parlamentare, hetimet në rastet e skandalit “përgjimet “, por edhe skandalin për hetimin e letërnjoftimeve të falsifikuara identiteti, që i zbuloi revista Fokus, transmeton TetovaSot.

Në intervistën një-orëshe, Spasovski publikisht ka shpjeguar përgjegjësitë e tij, bashkëpunimin e tij me Kryeministrin, kryerjen e pozitës si ministër dhe pozitës si sekretar i përgjithshëm i LSDM-së, në prag të zgjedhjeve në prill dhe abuzimin e mundshëm të Ministrisë për qëllime partiake.

Ai mes tjerash ka folur edhe për rastin e Kumanovës, i cili ka garantuar se do të bëjë gjithçka që mundet në kornizat e Ministrisë së Punëve të Brendshme.