Të dielën pasdite një burrë serb ka raportuar se stalla e bagëtive të cilën ai ruante në Partesh, është kapluar nga zjarri.Në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitë relevante dhe rasti është klasifikuar si shkaktim i rrezikut të përgjithshëm.Ndërsa zjarrfikësit kanë arrit që ta lokalizojnë zjarrin.