Me 11.01.2019 në ora 02.30 në SPB Manastir, A.S.(20) nga fshati Ivanjevci ka lajmëruar se me 10.01.2019 rreth orës 23.00 në Manastir në rrugën “Niko Fundali” ai dhe vëllai i tij janë sulmuar fizikisht nga një person i panjohur i moshës rreth 40 vjeç për shkak të keqkuptimeve të dhënies përparësi në trafik.
Po ndërmerren masat për zbardhjen e rastit.