Çifti Mihrije Braha dhe Naim Abazi njihen për dashurinë e tyre të pashterrshme ndër vite, që e shprehin haptas për njëri-tjetrin. Dje Naimi ka festuar ditëlindjen e 52-të. Për këtë ditë të veçantë të bashkëshortit të saj padyshim është kujdesur Mihrije Braha, e cila e ka befasuar njeriun e saj të zemrës

Me një tortë në dorë dhe duke i kënduar këngën e ditëlindjes Mihrija është futur në ambientin ku ndodhej Naimi duke e surprizuar atë. Këngëtarja është kujdesur që këtë moment ta ndajë edhe me miqtë e saj duke e shpërndarë në rrjetet sociale.

SHPËRNDAJE NË: