Fakultetet e Shkencave Sociale dhe Filologjikut janë të vetmet që nuk i janë rikthyer normalitetit, pasi një grup pedagogësh dhe studentësh bojkotues vijojnë që të protestojnë.

Sot është mbledhur asambleja e pedagogëve të Filologjikut, kur pritet që të merret një vendim për ecurinë e mësimit, ndërsa jashtë ambienteve ka pasur tensione mes studentëve që kërkojnë rifillimin e mësimit dhe atyre bojkotues.

Loading...