Disa tërmete janë ndjerë në Ballkan dhe Europë në orët e para të mëngjesit.

Një termet prej tre ballë që oa goditur Greqinë është ndjerë edhe në Dojran, termetet janë regjistruar edhe në Turqi dhe Rumani.