Të paktën tetë fëmijë humbën jetën dhe dhjetëra të tjerë mbetën nën rrënojat e ndërtesës trekatëshe që u rrëzua sot në Lagos.
Në ndërtesën, ku shkolla fillore ishte e vendosur në katin e fundit, kishte më shumë se 100 nxënës, njofton BBC.