Policia e Durrës ka shkatërruar një grup kriminal që merrej me trafikimin e lëdnëve narkotike drejt Italisë. Për këtë punë përdorej linja e tragetit Durrës-Ankona. 5 personave iu vunë prangat, ndër ta ishte dhe Elisa Tabaku, shefe e hotelerisë në target. 31- vjeccarja dyshohet se ajo ka trafikuar sasi të konsiderueshme drogërash te forta duke përdorur si mbulim punën e saj.