Tre dëshmoret tre maturantat e viteve të 90-ta,tre shokët e ngusht dhe sot tre dëshmoret e kombit Sylejman Abdyli Mirsad Ndrecaj dhe Fisnik Salihi të rënë ne fushen e nderit
Në Morinë, Koshare dhe Kumanovë lavdi jetës dhe vepres madhore që dhat për lirinë e Kosovës dhe mbarë kombit Shqiptar. (Ylber Ndrecaj)