Këngëtarja Tuna Sejdi dhe burri i saj Patris Berisha po e shijojnë në maksimum prindërinë.

Fillimet e para të lidhjet së tyre kanë qenë shumë të komentuara atë kohë e më pas si rrjedhojë e tyre edhe martesa e lindja e Tianit, shkruan lajmi.net.

Për të gjitha lajmi.net ka raportuar me burime të sigurta në kohë rekord, mirëpo për një shtatzëni të dytë Tuna ka zgjedhur të flas vetë gjatë një interviste të fundit të dhënë për ‘Mirage’.

Intervistën e plotë e gjeni në vazhdim./Lajmi.net/