URIME EMRI I RI I SHTETIT
Urime rrugëtimi drejt NATO-së dhe EU.
Urime FILLIMI I MBARË i barazisë së plotë edhe për shqiptarët.
Turpi do tu mbetet atyre “patriotëve” që deshtën të na çojnë drejt PAKTIT SËRBO-RUS./Skender Rexhepi Zejd