Serbja 19 vjeçare Milica P. nga Treshnjevica i ka prerë venat e dorës së djathtë, e më pas e përgjakur është fotografuar dhe fotografitë i ka publikuar në facebook.
Ajo është dërguar në spitalin psikiatrik në Qupri, prej ku është lëshuar dje pasdite. Babai i saj Milloshi, ka sqaruar se problemet në dashuri janë shkaku kryesor për veprimin e Milicës.

serbja 1