Për të pasur një prezantim sa më të mirë të qëndrueshmërisë së kamionëve të saj, kompania e njohur suedeze Volvo, ka angazhuar një vajzë të vogël, transmeton Zeri.info.

Dhe ajo ka bërë gjithçka që ishte në fuqinë e saj, që ta demoloj kamionin.

Shikojeni vozitjen e saj të çmendur./ZERI