Këto fotografi janë bë në rrugët e një komune të banuar me shumicë shqiptare në Maqedoni. Kryetari i kësaj komune është “Ilinditas” që do të thotë me gjak të pastër shqiptar, shkruan Gazeta Lajm. Paralajmërohet se asfaltimet me të njëjtin intensitet do të vazhdojnë edhe javët dhe muajt në vijim. Qytetarët shprehen të kënaqur.