Disa njerëz kanë aftësi të pabesueshme të vozitjes, sa që edhe vështirësitë më të mëdha në vozitje u duken të lehta.

Sinqerisht ju duhen aftësitë të mëdha dhe nerva për të qenë një shofer i mrekullueshëm.

Njëra prej detyrave më të rëndësishme është parkimi. Disa njerëz janë thjeshtë të pabesueshëm kur është fjala për të parkuar veturën, shkruan Gazeta Express.

Ndoshta ju ndodh çdo ditë që ta humbni një vend të parkimit për shkak se dikush tjetër e ka parkuar keq veturën dhe ka zënë dy vende. Por, kur keni një hapësirë të ngushtë për të parkuar veturën, si ia bëni? A e parkoni? A jeni shofer i mirë?

Shikojeni këtë shofer të shkathët, i cili ia del ta nxjerrë veturën e tij nga një hapësirë shumë e ngushtë. A do të mund ta bënit ju këtë kaq mirë? /Gazeta Express