Mbrëmë rreth orës 2 të natës, në Departamentin Emergjent të Spitalit të Gostivarit është pranuar 20 vjeçarja XH.M pa ndjenja, njofton SPB-Tetovë.

Pak para se është pranuar ajo ka pirë një sasi të ndryshme të mëdha tabletash, pas së cilës ajo është përkeqësuar seriozisht me shëndetin e saj.

Pas ndihmës së dhënë në Spitalin e Gostivarit me autoambulancë është transferuar urgjentisht në klinikat e Shkupit.

Janë marr të gjitha masat dhe aktivitetet për të pastruar të gjitha detajet në lidhje me të, pse dhe si i ka pirë tabletat