Onur Sadiku është 19 vjeçari që ka ndërrur jetë mbrëmë në aksidentin me autobusin e kompanisë Durmo Turs që udhëtonte nga Shkupi për në Tetovë.
Për momentin dihet se Onur Sadiku Dhe Rametulla Abdurahimi janë viktimat të cilët i kanë identifikuar të afërmit e tyre.
Ngushllime Familjes Sadiku dhe Abdurahmi.
Të allahut jemi tek ai do të kthehemi.

Loading...