Një veturë e llojit Golf ka përplasur sot pasdite dy vajza në fshatin Saraj. Dëshmitarët okularë kanë dërguar një video deri te Lajm.Tv. sipas tyre, aksidenti ka ndodhur para orës 16. Vajzat e aksidentuara kanë qenë të moshës afër 17 vjeçare dhe fatmirësisht kanë marrë vetëm lëndime të lehta. Ato janë dërguar në spitalin “8 Shtatori”.Për ta parë videon klikoni në LINK