Që presidenti amerikan nuk ka një raport të mirë me çadrat nuk është një sekret.  

Por këtë herë, video që tregon se si ai braktis çadrën e hapur në hyrje të avionit presidencial bën të lindin dyshime që Trump nuk është në gjendje të mbyllë një çadër. 

Donald, pasi është ngjitur në avionin e tij Air Force, nuk shqetësohet aspak për ta marrë çadrën me vete, por e lë atë në mes të erës dhe shiut. 

Të menjëhershme kanë qenë kritikat në rrjetet sociale të cilët thonë se: “E pabesueshme, nuk di si funksionojnë çadrat”.  (TemA)