Gazeta Lajm ka siguruar një video ekskluzive nga incidenti i javës së kaluar në lagjen Shuto Orizarë, kur banorë romë të lagjes rrahën dy policë shqiptarë. Në këtë video, polici Feim Koka është i shtrirë për tokë në gjendje mjaft të rëndë pas goditjeve të mara, deri sa askush nga turma nuk i ofron ndihmë.

Feim Koka ende gjendet në spital dhe gjendja e tij sërish është përkeqësuar pas përmirësimit njëditor. Marim vesh se sërish ka marramendje, si dhe dhimbje të forta koke. Për ta shikuar videon këtë LINK .