Dicka si kjo mund të jetë gjëja më e bukur që keni mundur të shihni deri tani. Një video e tillë, me protagonist sportistin ekstrem Robbie Maddison do t’ju lë pa frymë.

Ndërsa pas realizimit të akrobacionit të cilin e ka quajtur ” Pipe Dream”  Maddison tha në një intervistë ” është vështirë ta dalloj se cili nga akrobacionet e deritashme ka qenë më i miri, por pa dyshim se ”Pipe Dream” është ai më ambiciozi në të cilin kam punuar deri tani, ishte e frikshme, ka momente kur je në kohën e gabuar por edhe në vendin e gabuar, e kjo ndodhi gjatë realizimit të ” Pipe Dream” por unë jetojë për këtë, dhe do të vazhdojë në sfida të tilla edhe në të ardhmen”.