Temperaturat e ultëa që mbërthyen Kinën kanë krijuar një situatë mjaft qesharake për turistët që vizituan Murin e Madh të Kinës.

Në sipërfaqen e murit ishte krijuar ngricë dhe kjo e bënte të vështirë ecjen e njerëzve në të.

Ngrica bënte që turistët të rrëshqisnin duke e kthyer Murin e Madh ‘në një pistë patinazhi.