Festimet e Vitit të Ri, Vidali i ka tejkaluar çdo limit me mënyrën dhe vendin e ndezjes së fishekzjarreve.

Siç mund ta shikoni në fotot dhe videon shoqëruese të shkrimit, lojtari i Barcelonës, Arturo Vidal, i fikson fishekzjarret në pjesën anale të shokut të vet, i ndez me çakmak ato dhe pastaj vjen shpërthimi.

Vidal, që ka pranuar çmendurisht këtë mënyrë festimi të Vitit të Ri. Miku i Vidalit, i cili duket se quhet Taccari, hidhet përpjetë teksa i ndodhin mini-shpërthimet nga prapa.

Shoku i mesfushorit të Barcelonës, që e ka shëprndarë videon, e cila është bërë virale në mediat sociale, e përgatit veten për detyrën e vështirë që i ngarkon Vidal, duke bërtitur: “Nëse vdes, atëherë le të vdes”.