Një foto e vitit 2001 pas demobilizimit të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare: Sami Ukshini (Komandant Sokoli) Hasan Beqa, dy vëllezërit e Komandantit Ismet Jasharit – Xhemajli dhe Murati, Xhezair Shaqiri (komandant Hoxha), Salimi i Likovës dhe doktori legjendar i luftës 2001, Fatmir Hasani. (Foto dhe koment i huazuar nga profili i Hasan Beqës)