Në nismë të VITIT TË SKËNDERBEUT, Forumi i Krijuesve të Artit të Prishtinës dhe shtëpia botuese “ORFEU”, të hënën, më 15 janar 2018, bën promovimin e trilogjisë së Avni Deharit Trilogjia “GJERGJAT NË DRITA PËRKRENARESH” (përkatësisht romanet e saj “DRAGOI”, “UDHËKRYQI” dhe “FLAKADANËT E LIRISË”), transmeton Gazeta Lajm. Është kjo e para vepër për fëmijë e të rinj e letërsisë shqipe që ngërthen gjithë jetën dhe luftërat e Gjergj Kastriotit që nga lindja më 6 maj 1405 e deri në kalimin e tij në amshim më 17 janar 1468.
Promovimi mbahet në Bibliotekën Kombëtare e Universitare “Pjetër Bogdani”, duke filluar në orën 12.
Jeni të mirëseardhur!