Një vogëlush duke luajtur dhe shëtitur në dhomën e gjumit të prindërve të tij ka hasur në diçka të pazakontë, që besohet të jetë një prej lodrave të preferuara të nënës së tij.

Është interesant fakti se si gjithë këtë ngjarje e ka filmuar babai i vogëlushit, i cili dukej se po e inkurajonte vogëlushin të luaj me lodrën e seksit të nënës së tij.

Në video mund të dëgjohet se si babai i tij nuk mund të ndalet së qeshuri, me faktin se si vogëlushi pa e ditur se çfarë është vrapon me të duke bërtitur me të madhe.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/fun/vogelushi-gjen-lodren-e-preferuar-te-nenes-se-tij-620554/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright