Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vuçiq nesër shkon për një vizitë zyrtare treditëshe në Moskë.

Para shkuarjes në Rusi, ai ka mbajtur një konferencë për medie në të cilën ka thënë se Serbia do të ketë gjithmonë dhe mjaftueshëm armë dhe armatim, për siç ka thënë ai, “askush të mos mendojë për të bërë agresion në vendin tonë”.

Vuçiq ka shtuar, përcjellin medie nga Beogradi, transmeton Koha.net, se Qeveria e Serbisë për armë e armatim punon seriozisht e mirë dhe se kjo çështje do të jetë njëra nga temat gjatë vizitës së tij Moskë.