Xhihadisti, të cilin e thirrnin Ahmed, nuk e mendoi se fjalimi që ai mbajti para kamerës do të jetë i fundit në jetë për të.

Në video shihet një njeri që thotë diçka në arabisht. Pas një kohë të shkurtër dëgjohet raketa dhe shpërthimi që ndodhi pikërisht aty ku ai qëndronte xhihadisti.

Sipas shkrimeve të disa mediave, besohet se videoja është regjistruar në Hama, Siri.