Dimitar Xhonov është kryetar i ri i Lidhjes futbollistike të Shtipit. Në Kuvendin e Rregullt Vjetor të LFK nga Shtipi, që është mbajtur në ambientet e FFM-së në Shkup, kanë marrë pjesë 15, nga gjithësej 29, prej tyre 26 të verifikuar. Me këtë ka rënë poshtë iniciativa për ndryshime në Lidhjen futbollisitke të Shtipit.

Në kuvend prezantuan përfaqësues të FFM-së, Argjend Beqiri dhe Dejan Dimovski.

Loading...