Një sukses i madh sonte. Faleminderit të gjithëve, shkruajti sot në Twitter presidenti amerikan, Donald Trump pas përfundimit të zgjedhjeve të mesmandatit.

Trump duket i kënaqur nga rezultatet e zgjedhjeve të mesmandatit, ku demokratët morën Dhomën e Përfaqësuesve, ndërkohë që Senati mbeti nën kontrollin e republikanëve.

Senati numeron 100 vende dhe zgjedhësit rinovojne 1/3 e Dhomës së Larte çdo gjashtë vite, thënë ndryshe 35 vende këtë herë.