Ziadin Sela ka komentuar takimin e fundit të Zoran Zaevit dhe Mickovskit.

Ai në rrjetin social facebook ka shkruar:

”Kur i duhen votat e shqiptarëve, takim me gjith liderët e partive politike. Kur i duhet shteti, takim vetem me liderin partner qe ka për shtetin- Mickovskin.

Prandaj, JO shoqëri e përbashkët për të gjithë, por shtet për të gjithë.”