Një zjarr ka rënë rreth orës 13:00 në rrugën Jordan Mijalkov në qendër të Shkupit, mbrapa Ramstori dhe për pasojë raportohet për një viktimë deri më tani. Në vendin e ngjarjes kanë mbërritur zjarrfikësit dhe ndihma e parë mjekësore, raporton televizioni Alsat. Dëshmitarët okular thonë se zjarri ka rënë në dyqanet e gomave që ndodhen në këtë rrugë. Ekipet zjarrfikëse po përpiqen të shuajnë zjarrin.